• Legutóbbi
SUPCASE Egyszarvú Bogár Pro Series tok Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (2021 Kiadás), a Teljes Test Kettős Réteg Masszív Állvány Esetben az S Pen Slot (Piros)

SUPCASE Egyszarvú Bogár Pro Series tok Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (2021 Kiadás), a Teljes Test Kettős Réteg Masszív Állvány

HUF 3508.65
Jelen van

Áruk mennyisége

[20 méter mély Tesztelt] : többrétegű TPU s Polikarbonát anyag hozza létre a végső csepp védelem. [Pontos Kivágások] : Könnyű hozzáférést biztosít az összes portok, gombok, kínál, hála a pontos tervezés, a UB Pro. [Állvány Funkció] : Beépített Állvány támogatja álló vagy fekvő kihangosító megtekintése. [Built-in tolltartó] : Egyedi design készült az S pen tároló védi a Stylus a mindennapi kalandok.Kérjük, vegye figyelembe : tolltartó Kompatibilis Galaxy S21 Ultra S Csak Toll. (S Toll NEM tartozék). [Kompatibilitási] : Kompatibilis a Samsung Galaxy S21 Ultra 6.8 cm.Nem alkalmas a Samsung Galaxy S21/S21 Plusz,Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez esetben nem tartalmazzák a kijelzővédő fólia.Erősítsd meg a Galaxy S21 Ultra a legendás Egyszarvú Bogár Pro által SUPCASE!Karcsú, erős, épített, hogy az ütéseket, majd élvezze a 360° - os védelem a szennyeződés, por, csepp, de még a gyerekeket is.Tele TPU polikarbonát, pontos kivágás, valamint egy bónusz állvány a kihangosító videó tartalom, valóban él, hogy a jó hírnevét.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok