• Legutóbbi
99% - ban Természetes & Szerves C-Vitamin SPF 30 Hidratáló Kémiai Ingyenes Fényvédő. Nem-Nano Cink & Titán - Könnyű, Nem Zsíros SPF Arc - Bőrápolás Szakemberek & Estheticians.

99% - ban Természetes & Szerves C-Vitamin SPF 30 Hidratáló Kémiai Ingyenes Fényvédő. Nem-Nano Cink & Titán - Könnyű, Nem

HUF 6075.00
Jelen van

Áruk mennyisége

Napvédő & IZZÓ HIDRATÁLÓ EGY - A természetes ragyogó teljesítmény a C-Vitamin gazdag Noni, Amalaki, Csipkebogyó, valamint Barbadoszi cseresznye segít javítani a megjelenését foltok, akne, hegek, hiperpigmentáció, illetve egyéb foltok, míg a Cink & Titán aktívan akadályozza a jövőbeni károk bőséges UVA/UVB védelem SPF30. A LEGJOBB TERMÉSZETES ARCÁT, FÉNYVÉDŐ -, Mind a funkciókat, amit keres a fényvédő van, beleértve vízálló, kémiai ingyenes / nem-kémiai alapú, nano-ingyenes, & 100% - ban ásványi alapú.MEGY ZÖKKENŐMENTESEN - Ez a C-Vitamin fényvédő megy könnyen & simán érzés nélkül zsíros, vagy elhagyja a fehér megjelenése.Ez egy közepes, könnyű hidratáló tökéletes minden bőrtípusra.HATÉKONY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK - át egy erős adag, hogy a te érdemed bőr sejtek C-Vitamin, amely természetes módon védi a ráncokat, növeli a kollagén termelést, valamint kisimítja a finom vonalakat.Cink, illetve Titán-Dioxid blokkolja a káros UVA/UVB sugarak a széles spektrumú védelmet azáltal, hogy egy fizikai akadály között a sérülékeny bőr, a káros napsugarak. 99% - ban TERMÉSZETES & SZERVES - A küldetésünk itt RD Alkímia létre, nem mérgező, terápiás termékek alapján, a tudományok, a Etnobotanikai, Gyógynövény, Természetes Termék Kémia.Kémiai ingyenes fényvédő védi, világítja meg hidratálja a száraz - normál bőrre.Elhalványul, sötét foltok, világosítja a bőr tónusát, kisimítja, majd megpuhul.Csökkenti a hatását againg.Enyhén Hidratálja nélkül zsírosság.Széles spektrumú UV-a & UVB védelem SPF30. 99% - Ban Természetes & Szerves.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok