• Legutóbbi
Vezeték nélküli Billentyűzet, 78 Kulcsok Ultra Vékony Hordozható Számítógép Billentyűzet, Ergonomikus Bluetooth Billentyűzet Android OS X, iOS, Windows(olasz Billentyűzet)

Vezeték nélküli Billentyűzet, 78 Kulcsok Ultra Vékony Hordozható Számítógép Billentyűzet, Ergonomikus Bluetooth Billentyűzet

HUF 8842.50
Jelen van

Áruk mennyisége

Könnyű kezelhetőség : Ez az ergonomikus billentyűzet kapcsoló egyszerű, jobb érintésre reagálnak, halk gépelés, nem zavarja a többieket.Kicsi, Hordozható : Ultra vékony billentyűzet, könnyű, könnyen hordozható.Ez a fehér billentyűzet alkalmas utazás, üzleti utazás, könyvtár, kávézó, stb.Ez a hordozható billentyűzet kényelmes a használata.Rendszer Váltás : Az fn+Q gomb be van kapcsolva, hogy i OS/OS X, az fn+W gomb be van kapcsolva, hogy az Android, valamint az fn+E billentyű ki van kapcsolva, hogy a Windows.Hosszú élettartam : A magas minőségű ABS anyagból, ez a csendes billentyűzet erős, tartós, kopásálló.hosszú élettartam.Multi Rendszer Kompatibilitás : Ez a PC billentyűzet széles körben használt, de használható az IOS, Android, Windows rendszerek.Hogyan kell Használni : 1. Telepítse 2 db AAA elemmel működik (az elemek külön megvásárolható) 2. Kapcsolja be a hálózati kapcsolót vissza. 3. Nyomja meg a csatlakozás gombot a vissza, hogy aktiválja a billentyűzet megfelelő kódot, majd adja meg a kódot megfelelő állapotban. 3. Nyissa meg a tablet/számítógép keresés a BT billentyűzet, majd kattintson a csatlakozás gombra, a készülék a kijelző a bemeneti kódot írja be a bemeneti kódot a billentyűzeten, majd nyomja meg az enter gombot, majd a használat megkezdése után a párosítás sikeres.Specifikáció : Elem Típus : Vezeték nélküli Billentyűzet Anyag : ABS Méret : Kb. 285 x 120 x 18mm / 0,9 x x 0,2 0,4 Billentyűzet Súly : Kb. 273g / 9.6 oz Alkalmazandó Rendszer : For IOS, Android, Windows Kapcsolat Módszer : BT 3.0 Vezeték nélküli Vezeték nélküli Távolság : Kb. 10m / 10.9 yd Akkumulátor : 2 x AAA Elem (Nem Tartozék) Nyelv Váltás Hivatkozások : 1.Az OS X : a Ctrl+Szóköz 2.Windows : shift+ctrl (megjegyzés : a Nyelv Kapcsolót, írjuk be a koreai Billentyűzet Használható, az Nyer.amikor az OS X vagy IOS Tablet, Csak akkor Válthat a Nyelvek által a Ctrl+szóköz billentyűkombinációt.) A csomag Lista : 1 x Vezeték nélküli Billentyűzet(Elem Nem Tartozék) 1 x Felhasználói Kézikönyv Megjegyzés : 1. Ez a termék nem rendelkezik az AAA elem, amely külön megvásárolható. 2. Ez nem az eredeti, OS X rendszer billentyűzet, de támogatja az OS X rendszer.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Wireless Keyboard
Material:
ABS
Size:
Approx. 285 x 120 x 18mm / 0.9 x 0.2 x 0.4in
Keyboard Weight:
Approx. 273g / 9.6oz
Applicable System:
ForIOS, for Android, for Windows
Connection Method:
BT 3.0 Wireless
Wireless Distance:
Approx. 10m / 10.9yd
Battery:
2 x AAA Batteries (Not Included)
Language Switching Shortcuts:
1.For OS X:
Ctrl+Spacebar
2.For Windows:
shift+ctrl (note
Package List:
1 x Wireless Keyboard(Battery Not Included) :
1 x User Manual :
Note:
1. This product does not have AAA batteries, which are sold separately. :
2. This is not the original OS X system keyboard, but it supports OS X system. :

Legjobb ajánlatok