• Legutóbbi
Fém Kép, Képkeret, Fotó Pénz Fa Tartót Kép Álljon Multi Képek Szervező, valamint Lóg Kijelző Keretek Elszenesedett, Fekete(L)

Fém Kép, Képkeret, Fotó Pénz Fa Tartót Kép Álljon Multi Képek Szervező, valamint Lóg Kijelző Keretek Elszenesedett, Fekete(L)

HUF 8167.50
Jelen van

Áruk mennyisége

Készült minőségi fém felületen a festék, ez korrózió ellenálló, tartós.Beleértve 6/12 egyedi képkeret(tetszés szerint), hogy a családi fotók bele.Szabadon álló asztali dekoráció piedesztára is egy szép dekoráció az otthoni.Bonyolultan faragott ágak, levelek művészien kijelző a drága családi képeket, mutasd meg, hogy a család fa kivirágzott.Egy jó választás, mint ajándék szeretteinek, a szülők, testvérek, barátok.Készült minőségi fém felületen a festék, ez korrózió ellenálló, tartós.Beleértve 6/12 egyedi képkeret(tetszés szerint), hogy a családi fotók bele.Szabadon álló asztali dekoráció piedesztára is egy szép dekoráció az otthoni.Bonyolultan faragott ágak, levelek művészien kijelző a drága családi képeket, mutasd meg, hogy a család fa kivirágzott.Egy jó választás, mint ajándék szeretteinek, a szülők, testvérek, barátok.

Egyéb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal
Color:
Black
Optional Size:
S
Individual Photo Frame Quantity:
6pcs(S), 12pcs(L)
Photo Frame Size:
 6.4*4.6cm/2.52*1.81in
Weight:
approx. 591g~1324g/20.85oz~46.7oz
Package List:
1 * Photos Display Tree :
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Legjobb ajánlatok