• Legutóbbi
HESTYA Öntözés Tét Automata Öntözőrendszer, Növény Egyéni Csepegtető Öntözés Lassú Kiadás, Beltéri vagy Kültéri Szobanövények (16)

HESTYA Öntözés Tét Automata Öntözőrendszer, Növény Egyéni Csepegtető Öntözés Lassú Kiadás, Beltéri vagy Kültéri Szobanövények

HUF 2833.65
Jelen van

Áruk mennyisége

Hasznos eszközök : az egyéni öntözés szonda egyszerű, de hatékony módja, hogy a víz a növények, ha a nyaralás, üzleti út, vagy elfelejti, hogy a víz őket.Alkalmazás : a 16 pack öntözés tét alkalmas a legtöbb automata kerti öntözés eszközök; Ezek jó vetés, ültetés nélkül szennyezés; ők majd lassan engedje fel a víz, a fű, mint a növényeknek szükségük van.Mérés : csatlakoztassa a cső 78 cm/ 30.7 cm hosszú, a gyökér víz közvetlenül magát, hogy elérje a vizet csepegtető öntözés.Kedves emlékeztető : az öntözés tét alkalmas öntözés bármilyen beltéri növény; Kérjük, tartsa be a mosogatóba, virágcserép ugyanazon a szinten; a mosogató, a magasabb szintű, ami felgyorsítja a folyamatot a csepegtető öntözés.Hogyan használjuk : a talaj kiszárad, a kerámia kúp szállít vizet fokozatosan a környező föld; Ezáltal vákuum belül a kúp, amely felhívja a víz a közeli tartály a víz; Ha a talaj nedves elég, az öntözés tét megszűnik, ha folyik a víz.Műszaki adatok : Szín : mint látható képek Anyag : PVC, PE, kerámia Hossza : 4.4 cm/ 11 cm Átmérő : 1 cm/ 2,5 cm-es Cső hossza : 30.7 hüvelyk/ 78 cm Mennyiség : 16 csomag a folyamat A víz kiadás : a talaj kiszárad, a kerámia kúp szállít vizet fokozatosan a környező föld; Ezáltal vákuum belül a kúp, amely felhívja a víz a közeli tartály a víz; Ha a talaj nedves elég, az öntözés tét megszűnik, ha folyik a víz.Működés : 1. Tedd a földes részét a termék a vízben ázni 15 percig. 2. Készítsen egy vízzel töltött edénybe a vizet (egy szűk üvegben, pl. ásványvíz). 3. Ellenőrizze, hogy a fazekas darab tele van vízzel, mert a zöld műanyag borítást, a fazekas darab. 4. Helyezze kúp darabja egy kicsit a talaj-növény. 5. Akkor automatikusan hozza a vizet, a másik végén a tartályt, majd a víz a növények.Tippek : 1. Annak érdekében, hogy a víz jobb, kérem, tartsa az üveget öntözés eszköz alatt a high-end zöld műanyag fedelet. 2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kereslet, egyes növények cserépben méretet, majd használjuk a megfelelő öntözés eszközök. 3. Ha ez nem sikerül, hogy a víz a növények, kérjük, ismételje meg a fenti műveletet lépéseket. 4. Egy hónap után használja, a kerámia darab alkatrészeket meg kell tisztítani, hogy ne befolyásolja a hatását továbbra is-használata.A csomag tartalmazza : 16 x Növény öntözés eszközök.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok