• Legutóbbi
Cseppentő Üveg-1OZ Amber Üveg Üveg Üveg szemcseppentő Adagoló Illóolajok ,Kémia Labor,Vegyi anyagok,Kölni&parfümök Cseppentő Üveg, 2 db ezüst csatornák (csomag 2)

Cseppentő Üveg-1OZ Amber Üveg Üveg Üveg szemcseppentő Adagoló Illóolajok ,Kémia Labor,Vegyi anyagok,Kölni&parfümök Cseppentő

HUF 2698.65
Jelen van

Áruk mennyisége

☀️Nagy tárolására illóolajok, Vegyi anyagok,parfümök stb. ☀️Amber színes üveg fenntartja folyadékok érzékeny lebomlás a fény. ☀️Egyszerűen távolítsa el a szemcseppentő fedél megcsavarva a gumi izzó, adjunk hozzá néhány csepp az ön által kiválasztott illóolajok használata a dropper, majd keverjük el a kívánt alapolaj.Válassza ki mandula olaj, levendula, mirha, vagy tömjént a különböző jótékony hatások előnyeit.Ez nem is lehetne egyszerűbb, hogy saját keveréket!. ☀️Nem szivárgás vagy kiömlés : az üveg vékony, de tartós, nem könnyen hajlamos a szivárgó, karcolások, vagy törés.Ezek méltó továbbá, hogy a sorban kiváló minőségű üveg üveg, valamint kozmetikai tégelyek. ☀️Újratölthető a hosszú távú használata : könnyű utántöltő, de lehet használni, a hosszú távú értékét, ezeket az üvegeket jelentős.Nagymértékben csökkenti a hulladék képest eldobható bolti üveg.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok