• Legutóbbi
Ékszeres Doboz, Egyszerű, Átlátható Ékszerdoboz Gyűrű, Ékszerek, Birtokos Esetben Fül Stud Fülbevaló Karkötő Nyaklánc Ékszer Szervező Ékszerek Szervező (Szín : Világos)

Ékszeres Doboz, Egyszerű, Átlátható Ékszerdoboz Gyűrű, Ékszerek, Birtokos Esetben Fül Stud Fülbevaló Karkötő Nyaklánc Ékszer

HUF 12487.50
Jelen van

Áruk mennyisége

Kijelző a szépség : az Összes kedvenc dolgok rendezett szervezett a dobozban, nem több, kusza arany vagy ezüst golyók, nem több, dis illő fülbevalót.Ez is tidies a pulton, így sok helyet, hogy a szobát keres többet, szépen. * A mérete ékszeres doboz, ideális a komód.Nem foglal sok helyet, de azt, hogy az asztali több tiszta, rendezett. * Minden fiókban külön helyet kell biztosítani az ékszerek pormentes. * Ez az ékszer manager fiókban van elég kapacitás a boltban mindenféle ékszer.Tárolhat ékszerek, mint például a gyűrűk, fülbevalók, órák, gombok, hairlines, nyaklánc, karkötő, bross, illetve a haj kiegészítők, mint szükséges. * Amikor kinyitja a fiókot, a megjelenés, amely megfelel az ékszer világos, egy pillanat alatt, akkor már nem kell aggódnia, hogy zavaros az ékszereket.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok