• Legutóbbi
Jacksing Kis Állat Hinta Ágyban, Puha Plüss Anti Haj Vedlés Kisállat Ketrec Függőágy Dupla Réteg Fém Kampó a Hörcsögök, a Mókusok(S, Kislányos Kék)

Jacksing Kis Állat Hinta Ágyban, Puha Plüss Anti Haj Vedlés Kisállat Ketrec Függőágy Dupla Réteg Fém Kampó a Hörcsögök, a

HUF 1335.15
Jelen van

Áruk mennyisége

A Horog : Ez a lógó ágy jön egy rögzített horog, amely könnyen telepíthető, lehet, hogy a kisállat a ketrecben, vagy bármilyen hely, ahol fel lehet függeszteni, ami kényelmes, gyors.Kényelmes : A pet függőágy készült kiváló minőségű plüss anyag, puha, kényelmes, bőrbarát, valamint bőséges meleg kedvence.Könnyen tisztítható : Egyszerű, hogy vigyázzon, könnyen tisztítható, választhat, hogy mossa, kézzel vagy géppel, kérjük, távolítsa el a fém kampó gép mosás.Tartós : Kis pet függőágy nem könnyű fészer haj, labda, szín, használható sokáig, szép megjelenés, egyszerű, nagyvonalú tervezés, aranyos, szép.Több Funkciós : Lógó hálózsák háziállat a különböző használ, amely biztosítja állatokat, a kényelmes pihenés, valamint egy érdekes hely, hogy játssz egyszerre.Szolgáltatás : 1. Kényelmes : A pet függőágy készült kiváló minőségű plüss anyag, puha, kényelmes, bőrbarát, valamint bőséges meleg kedvence.2. Több Funkciós : Lógó hálózsák háziállat a különböző használ, amely biztosítja állatokat, a kényelmes pihenés, valamint egy érdekes hely, hogy játssz egyszerre.3. Tartós : Kis pet függőágy nem könnyű fészer haj, labda, szín, használható sokáig, szép megjelenés, egyszerű, nagyvonalú tervezés, aranyos, szép.4. A Horog : Ez a lógó ágy jön egy rögzített horog, amely könnyen telepíthető, lehet, hogy a kisállat a ketrecben, vagy bármilyen hely, ahol fel lehet függeszteni, ami kényelmes, gyors.5. Könnyen tisztítható : Egyszerű, hogy vigyázzon, könnyen tisztítható, választhat, hogy mossa, kézzel vagy géppel, kérjük, távolítsa el a fém kampó gép mosás.Specifikáció : Elem Típus : Pet Hammock Material : Plüss Csomag Lista : 1 x Hammock Note : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 0.4‑0.7 hiba.2. Kérjük, távolítsa el a fém kampó gép mosás.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Pet Hammock
Material:
Plush
Package List:
1 x Hammock :
1. Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.2. Please remove the metal hook for machine washing. :

Legjobb ajánlatok