• Legutóbbi
Jumbo Haj Görgők Haj Hajcsavarók. 2.5 inch Nagy Egyéni Tartás Haj Hajcsavarók a Hosszú Haj, Nagy Haja Görgők a Hosszú Haj. Nem hő Hajcsavarók Haj Görgők Klipek & Comb.

Jumbo Haj Görgők Haj Hajcsavarók. 2.5 inch Nagy Egyéni Tartás Haj Hajcsavarók a Hosszú Haj, Nagy Haja Görgők a Hosszú Haj.

HUF 2158.65
Jelen van

Áruk mennyisége

Egyszerű, Megfizethető. 20 Perc lehet menni attól, hogy egyenes, vékony haj, hogy fürtök kötet.Nem károsítja a hajat, bármilyen hő eszköz.Anélkül, hogy költeni a pénzt, a fodrászat.Mega méret : nagyobb, görgők, hogy több terjedelmes, hullámos, lazább fürtök.Nem számít, hogy vékony, vagy vastag, hosszú haj.Ez ad a nagy goromba fürtök, terjedelmes hullámok, teljességet akar.Nem Hő Szükséges, Védi a hajat a hő kárt.ami nagyszerű, ritka haj.Különböző Méretű Hajcsavarók.Ha használja a különböző méretű hengerek, majd a végén több természetes göndör.Mert bizonyos esetekben, a méret igenis számít.Haj Görgők Klipek & Comb : Gyere 10 klipek, hogy tartsa a hajat a helyén, egy fésű segíteni szét a haját, szabadon.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok