• Legutóbbi
Valuemazing Sarkvidéki Bajnok Jég Markolatok Pár. Végső Ice & Snow Vontatási Stopli a csúszásgátló Talppal. Illik Nagy Csizma & Cipő Méretek 8.5-10.5. Rugalmas, Kemény, Szilikon-Robusztus Acél (Fekete, Nagy)

Valuemazing Sarkvidéki Bajnok Jég Markolatok Pár. Végső Ice & Snow Vontatási Stopli a csúszásgátló Talppal. Illik Nagy Csizma

HUF 5656.50
Jelen van

Áruk mennyisége

VÉGSŐ JÉG MARKOLATOK PÁR, amire szüksége van, a gyaloglás, a jég, a hó.Ad a versenyelőnyt az Északi hegymászás, túrázás, szabadtéri téli sportok.Nagy megyek dolgozni.Lehetővé teszi, hogy gyorsabb a biztos talajt, hogy nem hagyja cserben.JÉG MEGFOGÓ NAGY CSIZMA, cipő.Ez illik a téli lábbeli, férfi méretben 8.5 - 13.5. Tökéletes élvezet, hobbi, valamint a kerti munka.Prémium jég megfogók, hóban gyaloglás hágóvas, anti-slip védelmezők.Pénztakarékos venni őket, hogy itt, ahelyett, hogy kevésbé tapad a sport bolt.MASSZÍV ACÉL tüskék, amelyek egy kiváló tapadást, nem kopik le, még akkor is, amikor a túrázás sziklás, jeges körülmények között.Ez egyesíti a nagyon tartós szilikon a modern anyag a választás.Nem rozsdásodik, vagy rozsdásodik, könnyen tisztítható.RUGALMAS, VÍZÁLLÓ, könnyű, kényelmes viselet, tapasztalatok.A heveder készült, magas minőségű szilikon, a tartós, kényelmes viselet.Áthatolhatatlan a hó, a jég, így a markolat nem ázni.Alapvető, hogy a hűvös éghajlaton kihívást tél.Lehetővé teszi, hogy biztonságosan élvezhetik a szabadban, téli hónapokban.NAGYSZERŰ AJÁNDÉK ÖTLET tökéletes szülinapi, ünnep, évforduló, illetve esküvői ajándék ötlet.Lehetővé teszi, hogy mindenki gyakorolja, friss levegő, jobb egészség, fitness.Hány ember vesz több, hogy ruhát az egész család.A tied most, amíg van ez a népszerű modell a bőséges kínálat.Árulnak gyorsan.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok