• Legutóbbi
Fogat Javítás Gyöngy, Nem mérgező Hiányzó Fogak Javítás Javítás Fogak Hamis Fogak

Fogat Javítás Gyöngy, Nem mérgező Hiányzó Fogak Javítás Javítás Fogak Hamis Fogak

HUF 984.15
Jelen van

Áruk mennyisége

Könnyen kezelhető : a Legtöbb vevő létrehozhat egy új fogat pár perc múlva.Élelmiszer Minőségű Anyagi : A felhasznált anyagok által nem mérgező, de szagtalan, egészséges, környezetbarát, lebomló, valamint biztonságos a használata.Használata egyszerű : akkor Használja, ha van valódi fogak körül.Használja a megfelelő hőmérsékletet, így könnyen formában a fogak.Ha túl magas a hőmérséklet, az anyag, túl puha, túl vékony, nem könnyű alakú; Ha a hőmérséklet túl alacsony, az anyag túl merev; Kérjük, próbálja meg többször.Széles körben Használható : széles körben használt, ez az egyik legjobb leggyakrabban használt elemeket a mező fogászat miatt a kiváló anyagok.A termék Anyaga : Megbízható anyag, biztonságos, nem mérgező, bomló, több hónapig tarthat.Szolgáltatás : 1. Megbízható anyag, biztonságos, nem mérgező, bomló, több hónapig tarthat.2. Nem tálca vagy alginát benyomások szükséges.Különleges eszközök vagy berendezések szükségesek.3. Könnyen kezelhető, a legtöbb ügyfél létrehozhat egy új fogat pár perc múlva.4. Ez a termék biztonságos, nem mérgező, illetve ártalmatlan.Kérjük, hogy használja.Nincs speciális kezelés szükséges, ha lenyelte hanyagul, ez a termék lebomló, a lebontási termékek metabolizálódik ki a szervezetből.5. Használja, ha van valódi fogak körül.Használja a megfelelő hőmérsékletet, így könnyen formában a fogak.Ha túl magas a hőmérséklet, az anyag, túl puha, túl vékony, nem könnyű alakú; Ha a hőmérséklet túl alacsony, az anyag túl merev; Kérjük, próbálja meg többször.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Ideiglenes Fogak Javítása Bead Material : Élelmiszer minőségű speciális műanyag műszaki adatok : 4g Maintenance Idő : Körülbelül egy pár hónap, a termék maga nem kopásálló, valamint hőálló, így napi használatra nem alkalmas a hosszú távú use Note : 1g, hogy a termék egy fogam Csomag Lista : 1 x Fogat Javítás Bead Note : 1. Csak úgy, mint a fogsor által meghatározott, a fogorvos, a fogsor kell köré.2. A fogak, hogy a most készült viszonylag fehér.Ha egy szín különbség a között, hogy a fogak, valamint a környező fogak, akkor folt őket áztatással őket tea.3. Használja, ha igazi fogak körül.A hőmérsékletet úgy kell szabályozni, hogy.

Egyéb jellemzők

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Temporary Tooth Repair BeadMaterial
Specification:
4g
Maintenance Time:
About a few months, the product itself is not wear resistant and heat resistant, so daily use is not suitable for long-term use
Note:
1g of the product is about one tooth
Package List:
1 x Tooth Repair Bead :
1. Just like the denture fixed by the dentist, the denture should be wrapped around it. :
2. The teeth that have just been made are relatively white. If there is a color difference between the teeth and the surrounding teeth, you can stain them by soaking them in tea. :
3. Use when you have real teeth around. The temperature should be controlled so that you :

Legjobb ajánlatok