• Legutóbbi
Vinil Wall Art Matrica - Egy Millió Álmok vagyok Ébren - 17 x 20 - Modern Inspiráló Idézet Matricát Home Office Ágy, Hálószoba, kávézó, Gyerek Szoba Dekoráció (Fehér)

Vinil Wall Art Matrica - Egy Millió Álmok vagyok Ébren - 17 x 20 - Modern Inspiráló Idézet Matricát Home Office Ágy, Hálószoba,

HUF 2023.65
Jelen van

Áruk mennyisége

✓ A magas minőségű vinyl öntapadó matrica, idézem : "Egy Millió Álmok vagyok Ébren," jön a 17 cm 20 cm.A képek a kijelzőn, majd ihletet csak.Minden vinil fali matricák gyártott prémium ipari minőségű Lutema öntapadó vinyl. ✓ A cserélhető meghámozzuk, majd bottal matrica idézetek, mondások, valamint a tervek készen vannak egy tökéletes módja annak, hogy egy nyilatkozatot, anélkül, hogy bankot.Ez az egyik nagy, a haza, gyerek szoba, vagy tárolni. ✓ Egy inspiráló matrica idézet.Ez lehet alkalmazni, hogy minden tiszta, sima felületek, beleértve a belső falak, ajtók, ablakok, tükrök, szekrények, lépcsők, üveg, laptopok, lift, autó szélvédője, valamint lökhárítók, termosz, bögre kávé, valamint az iskolai kötőanyagok, mérettől függően. ✓ Ezen a peel-off vinyl matrica könnyű eltávolítani a maradék nélkül maradt.Magában foglalja egyszerű, lépésről-lépésre, hogyan kell könnyedén alkalmazni.A öntapadó, nem mérgező matricák vízálló, tartós, majd évekig anélkül, peeling, ráncok, vagy gyengült. ✓ A tábornok, vinil betűkkel az egyik legújabb, legnagyobb trendek a modern dekoráció.Mert termékeink magas minőségű, azt az illúziót kelti, a festett fal művészet nélkül a káosz, a költségek, vagy idő.Mire vársz még?Menjünk ravasz!.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok