• Legutóbbi
Nnrly 2Pair Lábközép Pad,Labda a Lába Párnák, Puha Gél,Lábközép Láb Párna, Megkönnyebbülés a Férfiak, mind a Nők Plantaris Fasciitis, Morton Idegdaganat ,Bblisters, valamint Bőrkeményedés Fájdalom .

Nnrly 2Pair Lábközép Pad,Labda a Lába Párnák, Puha Gél,Lábközép Láb Párna, Megkönnyebbülés a Férfiak, mind a Nők Plantaris

HUF 538.65
Jelen van

Áruk mennyisége

【LÁB FÁJDALOM】 Puha Gél Labdát a Láb Párna megszünteti az égő érzés a labdát a láb,valamint a fájdalmas, kellemetlen érzés okozta Morton idegdaganat, metatarsalgia,Megkönnyebbülés szalonnazsír, vesék fájdalom miatt, bőrkeményedés, bütyök, vagy Morton. 【SZABOTT TÖBBI】 Lábközép talpbetét úgy tervezték, hogy ölelés a görbe a lába, a párosítás minden nap fájdalomcsillapítás egész napos kényelmet.szellőzők hozzá több kényelem, biztosítva, hogy a lábad ne hevítsük túl. 【PRACTICALF, KÉNYELMES】 Orefoot párna használható bármilyen típusú cipő,könnyen mosható, valamint újrafelhasználható,Javaslom viselni őket a lazább illő cipőt, hogy ne okozzanak láb rossz közérzet miatt szorította. 【PRÉMIUM ANYAG】 Labdát a láb párna készült tartós, szuper rugalmas orvosi minőségű, puha szilikon gél láb érdekel az anyag, a légzés lyuk a hátsó,A tapadókorong nem csúszik, nagyon puha, rugalmas. 【Vigyázz A lábadra】A puha labda a lába párnák nyújt jó csillapítás segíteni eloszlassa a nyomás.Segít enyhíteni a lábát, a fáradtság, a fájdalom, a szalonnazsír, vesék, valamint javítja a láb kényelmét a mindennapi életben.Hadd élvezze a fény ütemben.Miért kell venni párna láb fájdalom?Labda Lábbal Párna biztosítja a tökéletes csillapítás a szalonnazsír, vesék javítása megoszlása nyomás megakadályozza az ilyen láb problémák, mint Mortons Idegdaganat, Kallusz, Lábközép Láb Fájdalom vagy Bütyök,kopás, peeling, hólyagok, majd bőrkeményedés。labda lábbal cushionsabsorb sokk, séta közben, vagy futó,Ez vezet a fájdalomcsillapítás a szalonnazsír, vesék.Vessünk egy pillantást az előnyeit Nnrly Láb Párnák : Méhsejt sokk abszorpciós A megvastagodott honeycomb design az első párna szétszórja a nyomást a lábát, csökkenti ütés vagy nyomás, így a séta kényelmes, csúszásmentes textúra Hosszú-rajta cipő nem műszakban, de nem csúszik a nyáron.Puha, elastic Comfortable, közel a láb, nem pedig visszafogott, kényelmes wear Vent lyuk design Bőr-barát, lélegző, mind a nem-nyújtás, a talp száraz, nem sticky SEBSHas jó stabilitás, hő ellenállás, nagy rugalmasság, tömörítés nélkül deformation Usage De Vigyázat : az 1. Ez újra fel lehet használni, könnyen tiszta vízzel vagy szappant.2. Ha ragadós lesz a tisztítás után, akkor tegye minden baba por vagy hintőpor.3.Viseld a szűk szabású zokni futtatása közben, vagy más sport, hogy megakadályozzák slipping4.Ha a láb az izzadság könnyen, tedd egy kis por a ujjú, hogy csökkenti a láb, veríték, ragadós érzés.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok