• Legutóbbi
A szem Védelme, a két szemlencse, Fekete Mikroszkóp Kiegészítők, Belső Átmérő 36 mm sztereomikroszkóp 32-36 mm Védő Szemek(KP-H2 Lapos Szög)

A szem Védelme, a két szemlencse, Fekete Mikroszkóp Kiegészítők, Belső Átmérő 36 mm sztereomikroszkóp 32-36 mm Védő Szemek(KP-H2

HUF 1335.15
Jelen van

Áruk mennyisége

Lényeges mikroszkóp tartozék, hogy megvédje a sztereó mikroszkóp, valamint a szemed.A belső átmérő 36mm, alkalmas 32-36mm sztereó mikroszkóp.Szemlencse fedelét úgy tervezték, hogy csökkentsék a hatását, de jobban védje a szemét.Puha gumi, ami nem fáj a sztereó mikroszkóp.Segíts létrehozni a tökéletes közötti távolság a szemét, majd a reach.Szolgáltatás : 1. Puha gumi, ami nem fáj a sztereó mikroszkóp. 2. Szemlencse fedelét úgy tervezték, hogy csökkentsék a hatását, de jobban védje a szemét.3. Segíts létrehozni a tökéletes közötti távolság a szemét, majd a reach.4. A belső átmérő 36mm, alkalmas 32-36mm sztereó mikroszkóp.5. Lényeges mikroszkóp tartozék, hogy megvédje a sztereó mikroszkóp, valamint a szemed.Specifikáció : Elem Típus : Szemlencse Cover Material : Gumi Választható Típus : Ferde Szög, Lapos Angle Inner Átmérő : Kb. 36mm / 1.4 in Package Lista : 1 Pár x Szemlencse Fedelét.

Egyéb jellemzők

  :

Legjobb ajánlatok