• Legutóbbi
Csúszó Csapágy Egység Támogatása, Lineáris Vasúti Befogó Alacsony Súrlódási Ellenállás, Könnyű Telepítés 10mm Méret Lineáris Orbitális Vasúti Támogatása(Függőleges konzol SK10)

Csúszó Csapágy Egység Támogatása, Lineáris Vasúti Befogó Alacsony Súrlódási Ellenállás, Könnyű Telepítés 10mm Méret Lineáris

HUF 6061.50
Jelen van

Áruk mennyisége

Ez egy függőleges sín tartó, amely könnyen telepíthető, könnyen használható, a modell mérete SK10. Van 4 darab SK10 Lineáris vasúti tengely támogatja a csomag.A méret a vasúti 10mm/0.4 in.Alumínium ötvözet, ez a függőleges állvány tartós, masszív, amely biztosítja a hosszú távú használat.Alacsony súrlódási ellenállás a magas pontosításokat forgó kis rezgés a folyékony mozgás.Ez a lineáris tengely csapágy széles körben használt támogatás mindkét oldalán a lineáris pálya tengely.Szolgáltatás : 1. Alumínium ötvözet, ez a függőleges állvány tartós, masszív, amely biztosítja a hosszú távú használat.2. Ez egy függőleges sín tartó, amely könnyen telepíthető, könnyen használható, a modell mérete SK10.3. Van 4 darab SK10 Lineáris vasúti tengely támogatja a csomag.A méret a vasúti 10mm/0.4 in.4. Alacsony súrlódási ellenállás a magas pontosításokat forgó kis rezgés a folyékony mozgás.5. Ez a lineáris tengely csapágy széles körben használt támogatás mindkét oldalán a lineáris pálya tengely.Specifikáció : Elem Típus : Lineáris Tengely Bearings Material : Alumínium Alloy Model : SK10 Size : Kb. 10mm / 0.4 in Usage : Használt Támogatás Mindkét Oldalán a Lineáris Pálya Tengely Csomag Lista : 2 x Linear Mozgás Tengely Csapágyak.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Linear Motion Shaft Bearings
Material:
Aluminum Alloy
Model:
SK10
Size:
Approx. 10mm / 0.4in
Usage:
Used to Support Both Sides of the Linear Track Shaft
Package List:
2 xLinear Motion Shaft Bearings :

Legjobb ajánlatok