• Legutóbbi
Bewinner Hordozható 3D-s Digitális Köröm Nyomtató Készlet, dc 24 vac/1A DIY Digitális Mobil Köröm Nyomtató Hordozható 3D Smart Köröm Festés Gép, 35 Másodperc Tetszőleges Mintát Festmény(USA)

Bewinner Hordozható 3D-s Digitális Köröm Nyomtató Készlet, dc 24 vac/1A DIY Digitális Mobil Köröm Nyomtató Hordozható 3D

HUF 5643.00
Jelen van

Áruk mennyisége

A szép kocka stílusban, rózsaszín nézd kiderül, egy kis fiatalos fiatalok.DIY privát egyéni köröm, függetlenül attól, hogy mobil telefon fotók, hálózati képeket, vagy akár szabadon létrehozott tervező szoftver, festhető, hogy egy gomb, így a kreativitás teljes mértékben gyakorolt.Combine ember, gép, teljes a festmény 35 másodperc alatt, úgy, hogy a manikűrös a hangsúly a szolgáltatás, időt takaríthat meg, valamint, hogy az ügyfél elégedett.Rendszeresen frissített stílusok minden héten, amely a jelenlegi legnépszerűbb eleme, szezonális elemek, így nincs többé aggódnia, hogy nem tartanak lépést a trend!.A teljes súlya csak 1,6 kg, a mérete közepes, nem foglalnak túl sok helyet, lehet mozgatni, illetve sor lesz.A rózsaszín megjelenése mutatja, egy halvány fiatalos fiatalok.A test sima, matt, nagyon texturált.A forma egy kocka stílus, a közepén a lyuk, amelyben a festett ujj kerül (más néven "ujj holder").Balról jobbra, a kapcsoló a kapcsolót, fényterápia lámpa felület, kapcsoló jelzőfény, a töltés line felületen, és paraméterek.A feltételek, a kellékek, a nyomtatott bevonat ragasztó a jellemző, ami a minta egyértelműen jelenik meg a köröm, visszaállítja a szín vonalát a mintát, majd áttöri a műszaki pontossággal a hagyományos kézi festés.Ez is nagyon kényelmes a használata, majd a művelet folyamat csak öt lépés.Specifikáció : Termék Modell : W1 Bemeneti Áram : dc 24 vac/1 A Névleges Teljesítmény : 24 W Gép Funkció : 35 másodperc tetszőleges mintát festmény Szín : Rózsaszín Méret : Kb. 175x168x175mm / 6.9x6.6x6.9in Súly : Kb. 1,6 kg Csomag Lista : Köröm Protector x 10 Tisztítás Ragasztó x 1 PG Nyomtatás Bevonat ragasztó x 3 B Alapozó, Ragasztó x 1 Nem-tiszta Pecsét x 1 Tisztító Készlet x 20 Körömlakk Eltávolító Készlet x 20 Dedikált Flip Doboz x 1 MINI Fényterápia Lámpa x 1 Gép-1 db hálózati Kábel x 1 x Adapter 1 USB-Kábel x 1 Kézikönyv x 1 Köröm Ragasztó x 3 Megjegyzés : Mielőtt használni kezdené, akkor le kell tölteni egy O'2 NAILS APP.Miután a regisztráció, illetve a bejelentkezés, akkor válassza ki a stílust akarsz.Vannak, akár 800 stílus, a stílus frissül folyamatosan.Jelenleg az átlagos heti 5 Az új modell frissített több mint 20 modellek egy hónapban.

Egyéb jellemzők

Product Model:
W1
Input Power:
DC24V/1A
Rated Power:
24W
Machine Function:
35 seconds arbitrary pattern painting
Color:
Pink
Size:
Approx. 175x168x175mm / 6.9x6.6x6.9in
Weight:
Approx. 1.6kg
Package List:
Nail Protector x 10 :
Cleaning Glue x 1 :
PG Printing Coating glue x 3 :
B Primer Glue x 1 :
No-clean Seal x 1 :
Cleaning Kit x 20 :
Nail Remover Kit x 20 :
Dedicated Flip Box x 1 :
MINI Phototherapy Light x 1 :
Machine x 1 :
Power Cord x 1 :
Adapter x 1 :
USB Cable x 1 :
Manual x 1 :
Nail Glue x 3 :
Note:
Before you operate, you need to download a for O'2NAILS APP. After registering and logging in, you can select any style you want. There are up to 800 styles, and the style will be updated continuously. Currently, the average weekly is 5 The new model is updated more than 20 models a month. :

Legjobb ajánlatok