• Legutóbbi
Ruhát, Pelenkát, Nedves, Száraz Táska, Vízálló Nedves Pelenka Újrafelhasználható Állat Mintás Kezelni a Gyerekek a Mindennapi Használat(Szín macska)

Ruhát, Pelenkát, Nedves, Száraz Táska, Vízálló Nedves Pelenka Újrafelhasználható Állat Mintás Kezelni a Gyerekek a Mindennapi

HUF 1308.15
Jelen van

Áruk mennyisége

Nem csak a pelenka tároló, hanem nedves száraz ruhák, táskák, utazási tároló zsák, mosni, táskák, tároló zsák, kozmetikai táskák, ruhák, táskák, stb.Két cipzáras zsebbel, hogy külön a nedves, mind a száraz elemeket.Tedd a táskában.Van kétoldalas nyomtatás különböző aranyos állat minták a baba ruhát, táskát.A gyerekek imádni fogják!.Minden zsák van egy fogantyú, amely lehet akasztani, bárhol, például a horgok, babakocsik, kilincsek, törölköző, horgok, stb.Ez megfelel neked, hogy vigye bármilyen alkalomra, mert könnyű, meg lehet hajtani.Szolgáltatás : 1. Két cipzáras zsebbel, hogy külön a nedves, mind a száraz elemeket.Tedd a táskában.2. Minden zsák van egy fogantyú, amely lehet akasztani, bárhol, például a horgok, babakocsik, kilincsek, törölköző, horgok, stb.3. Van kétoldalas nyomtatás különböző aranyos állat minták a baba ruhát, táskát.A gyerekek imádni fogják!4. Nem csak a pelenka tároló, hanem nedves száraz ruhák, táskák, utazási tároló zsák, mosni, táskák, tároló zsák, kozmetikai táskák, ruhák, táskák, stb.5. Ez megfelel neked, hogy vigye bármilyen alkalomra, mert könnyű, meg lehet hajtani.Specifikáció : Elem Típus : Baba ruha Pelenka Bag Material : Kötött nyomtatott ruhával, vízhatlan TPU membrane Size : Kb.35 x 30 cm / 13.8 x 11.8 alkalmazhatatlan Emberek : Általános Csomag Lista : 1 x Baba ruha Pelenka Bag Note : Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha ez a vizes ruhákat, meg kell győződjön meg róla, hogy nyomja ki a vizet, mielőtt behelyezné a táskát.Nem nagyon nedves elemeket a táska.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Baby Cloth Diaper Bag
Material:
Knitted printed cloth, TPU waterproof membrane
Size:
Approx.35 x 30cm / 13.8 x 11.8in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Baby Cloth Diaper Bag :
Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag. :

Legjobb ajánlatok