• Legutóbbi
yingxiner Home Gym Rendszerek Ellenállás Zenekar Gyakorlat Zenekarok Edzés Zenekarok Ellenálló Sávok Gyakorlat Zenekarok Működni Zenekarok Mellkasi Bővítő Feszültség Sávok Exercis (Szín : Fekete, Méret : 80cm)

yingxiner Home Gym Rendszerek Ellenállás Zenekar Gyakorlat Zenekarok Edzés Zenekarok Ellenálló Sávok Gyakorlat Zenekarok

HUF 7776.00
Jelen van

Áruk mennyisége

【Gumi anyag】 Ez a gumi anyaga nagy sűrűségű gumiból, ami nem lesz torz sokáig, a rugalmasság nem mérséklik.Ez a vastag, tömör kivitel, erős, tartós. 【Levehető design】Ez a gumiszalag van egy levehető design, öt sebességet lehet beállítani, az egész család gyakorolhatja. 【Könnyen hordozható】 Ez a gumiszalag kicsi, kényelmes, könnyen tárolható.Ez egy edzőterem, amit a kezedben tartasz, hogy többet szabad. 【Kiváló Ajándék】 jobb, ha meghívsz valakit, hogy izzad, mint meghívni valakit enni adni nekik, hogy rokonok, barátok, akik a fogyás kialakítása test, így válnak egyre vékonyabb öntudatlanul, egészségesebb élet jobb. 【Értékesítés utáni szolgáltatás】 Ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül, mi fog szolgálni téged teljes szívemből.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok