• Legutóbbi
200pcs Levegő Fryer Pergamen Papír Aljzat - 7.5 Cm Prémium Perforált Pergamen Kompatibilis Papír Philips tapadásmentes Gőzös Mat a Levegő Fryer,Bambusz Pároló,Sütés,Főzés (tér)

200pcs Levegő Fryer Pergamen Papír Aljzat - 7.5 Cm Prémium Perforált Pergamen Kompatibilis Papír Philips tapadásmentes Gőzös

HUF 1518.75
Jelen van

Áruk mennyisége

【7.5 CM ELŐRE VÁGOTT MÉRET】7.5 inch levegő fryer bélés alkalmas 7.6 8,6 hüvelyk négyzetméter levegő olajsütő kosár, vagy tortát, pan, vagy a 9,5 10,5 hüvelyk ovális levegő fryer (átló hossza) Kérjük, ellenőrizze a méret a kép az adott méretű kell kompatibilitási információkat. 【Egészséges, Megbízható】 Élelmiszeripari pergamen papír, nem ragacsos.Készült 100% - os élelmiszer minőségű cellulóz.Ugyanakkor a belső bélés ezeket a levegő sütés kosarak, olaj -, víz-bizonyíték, fokozza az ízét. 【Hőálló 】Ellenállni a hőmérséklet -68 ° C 450 ° C (230 ° C) Tegye a levegő fryer papírt a levegő sütőbe, majd tegye az ételt a levegőben fryer, amikor előmelegítés.Az élelmiszer-ki kell terjednie kétharmada a pergamenre. 【NONSTICK & KÖNNYEN tisztítható】Fenntartása, a tisztesség, a szépséget, a kaja, de nem befolyásolja az ételek ízét.Tartsa a levegő fryer távol az élelmiszer-maradékot, így a tisztítása gyerekjáték.Szakács jó segítő!. 【SOK KÉSZÍTETT LYUKAK】A lyukak a pergamen papír kifejezetten a levegő sütőbe.Elegendő, illetve megfelelő lyukak segít felgyorsítani a steam forgalomba a levegő fryer, vagy a gőzös, amely lehetővé teszi, hogy az élelmiszer teljes fűtött egyenletesen anélkül, hogy a főzés minőség.Hozok neked egy jó ízlése van!.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok