• Legutóbbi
Szinkron Lemezjátszó Motor, Mini Motor Erősítése, Vezetőképesség, a Mikro-Gép Elektronikus Gyártási Berendezések(15rpm/perc, Brit Zászló Típus)

Szinkron Lemezjátszó Motor, Mini Motor Erősítése, Vezetőképesség, a Mikro-Gép Elektronikus Gyártási Berendezések(15rpm/perc,

HUF 13311.00
Jelen van

Áruk mennyisége

A mágneses csempe, tud nyújtani nagyobb munka hatékonyságát, kevésbé dinamikus, elvesztés, valamint a stabil teljesítményt.A tiszta réz tekercs állórész, valamint rotor elfogadja tiszta réz tekercs, a lassulás ellenállás, vezetőképesség vagy erősíteni, úgy, hogy a motor torziós nőtt.Elfogadja a kiváló minőségű fém fogaskerekek, szakmai tervezés, logikus szerkezet, a termék kopásálló, csendes.Alkalmas a különböző iparágak, mint például a mikro gépek, különböző CNC szerszámgépek, nagy pontosságú mérési eszközök, elektronikus gyártási berendezések, valamint a pénzügyi gép.A kenőolaj alkalmazni, hogy a motor felszerelés magas hőmérsékletű olaj, alacsony súrlódású, zaj csökkentés, lassú hőmérséklet-emelkedés.Szolgáltatás : 1. Elfogadja a kiváló minőségű fém fogaskerekek, szakmai tervezés, logikus szerkezet, a termék kopásálló, valamint quiet2. A motor kis méret, nagy torziós, amely biztosítja a stabil teljesítményt során operation3. A tiszta réz tekercs állórész, valamint rotor elfogadja tiszta réz tekercs, a lassulás ellenállás, vezetőképesség vagy erősíteni, úgy, hogy a motor torziós az increased4. A mágneses csempe, tud nyújtani nagyobb munka hatékonyságát, kevésbé dinamikus, elvesztés, valamint a stabil performance5. Alkalmas a különböző iparágak, mint például a mikro gépek, különböző CNC szerszámgépek, nagy pontosságú mérési eszközök, elektronikus gyártási berendezések, valamint a pénzügyi machinery How kell Használni : Ez lehet közvetlenül van csatlakoztatva a tápegység (vagy az egyik, a két végét csatlakoztatni kell a középen) : 1. A fekete-piros vezeték csatlakoztatva a tápegység kimeneti tengely CW2. A fekete, majd zöld, vezeték csatlakoztatva a tápegység kimeneti tengely CCWSpecification : Elem Típus : AC Szinkron Motor Model : XD-80 KTYZMaterial : Copper Output Tengely Méret : Kb. 10 x 20 mm / 0.4 x 0,8 in Protection Szint : IP20 Insulation Ellenállás : Miután a névleges művelet a motor normál hőmérséklet, illetve a páratartalom mérésekor a szigetelési ellenállás között a tekercset, majd a motor shell egy DC500 V ellenállás mérő, ez nem haladja meg a 20 MΩInsulation Ellenállni Feszültség : Miután a névleges művelet a motor normál hőmérséklet, illetve a páratartalom, 50 Hz vagy 60 Hz alkalmazzák között a tekercs kagyló egy percre, majd a rendellenesség 1800 V.Hőmérséklet-Emelkedés : Ha a sebességváltó vagy equi.

Egyéb jellemzők

Item Type:
AC Synchronous Motor
Model:
XD-80KTYZ
Material:
Copper
Output Shaft Size:
Approx. 10 x 20mm / 0.4 x 0.8in
Protection Level:
IP20
Insulation Resistance:
After the rated operation of the motor under normal temperature and humidity, when measuring the insulation resistance between the coil and the motor shell with a DC500V resistance meter, it does not exceed 20MΩ
Insulation Withstand Voltage:
After the rated operation of the motor under normal temperature and humidity, 50Hz or 60Hz is applied between the coil shells for one minute, and the abnormality is 1800V.
Temperature Rise:
When the gearbox or equi

Legjobb ajánlatok