• Legutóbbi
HANKN Kompatibilis Apple Nézni Series 3 2 38mm az Esetben, Puha TPU Csillogó Borító Iwatch Lökhárító [Nincs Előlapi kijelzővédő fólia] (Arany, 38mm)

HANKN Kompatibilis Apple Nézni Series 3 2 38mm az Esetben, Puha TPU Csillogó Borító Iwatch Lökhárító [Nincs Előlapi kijelzővédő

HUF 1078.65
Jelen van

Áruk mennyisége

1. Csomag : 1db Aranyozott tok Apple Nézni Series 3 2 1, === Védeni 4 Élek, Nincs Előlapi kijelzővédő fólia===. 2. Könnyen, hogy telepíteni vagy eltávolítani az ügyet Nézni.Védi az Apple nézni az esetben minden modell a portól, szennyeződéstől, karcolások & károkért. 3. Erős Funkció : Ebben az esetben kiterjed az óra ívelt élek, védelmet az iwatch, hogy a karcolások ellen, le, dudor.Kiváló minőségű, puha TPU, a smartwatch tovább, fényes, tartós ezzel a félelmetes esetben. 4. Pontos Kivágások Miatt pontos lyuk kivágások, hogy könnyű hozzáférést biztosít a képernyőn, a bekapcsoló gomb, a Digitális Koronát, majd a hangszóró.A fedél könnyen helyezni, majd lelépett.Nem szeretet kell nézni-zenekar beillesztés, vagy nézni a töltés. 5. Garancia : Bármilyen probléma az ügyben érkezett vagy bármilyen véleménye van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, meg fogjuk találni a legjobb megoldást 20 órán belül gyors választ, majd életre a barátságos kiszolgálás.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok