• Legutóbbi
Youmine labor labor Kémia Laboratóriumi Ellátás 10/19 14/23 19/26 24/29 29/32 mm-es Közös Kanyarban Szárítás Cső Üveg-Adaptert (Kapacitás : 10 19) (Méret : 10 19)

Youmine labor labor Kémia Laboratóriumi Ellátás 10/19 14/23 19/26 24/29 29/32 mm-es Közös Kanyarban Szárítás Cső Üveg-Adaptert

HUF 1579.50
Jelen van

Áruk mennyisége

➤Magas minőség-Ez a fecskendő készült kiváló minőségű üveg, ami több, maró, valamint saválló, mint a műanyag fecskendőt. ➤Alkalmazni a vizsgálati laboratóriumok, kémia, mikrobiológia, folyadékok, illatok, sőt még többet is. ➤A fecskendő skála tiszta, pontos, a termék minősége kiváló, a minőség garantált. ➤, Biztonságos használata, megfelelő használni, nem árt a kísérletező, tiszta, biztonságos, tartós, ártalmatlan, valamint újrafelhasználható. ➤Ésszerű alapvető tervezési teszi, hogy stabilabb, könnyebben kezelhető, illetve csökkenti a mérési hibák, segít, hogy olvassa el az értékek, gyorsan, hiba-mentes.Termék Cikkszám : 1 Multiple Közös Kanyarban Szárítás Cső Üveg Adapter Quickfit Laboratóriumi Chemistry Material : Glass Ground Közös : 10/19,14/23,19/26,24/29,29/32 Each Ajánlat 1 db!Figyelem : A kép csak tájékoztató jellegű!1. A termékek magas minőség, alacsony ár.Nagyon köszönöm, hogy vásárolni a boltban.2. Az árut szállított, 3 napon belül, 25 nap az Európai régiók 35 nappal az Észak-Amerikai régióban.Ha még mindig nem kapta meg az árut 40 napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi biztosan megoldja a problem3. Mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak, válaszolni a kérdésekre, amilyen gyorsan csak lehetséges, de a legjobb, hogy megfeleljen az ön igényeinek▶Monitor kalibrálása következetlen.A szín a tétel megjelenik a fénykép kissé eltérhet a tényleges tétel.Kérem, tekintse meg a tényleges.▶Boldogok vagyunk, hogy szolgálni, s várom, hogy újra lássalak.Ez a mi felelősségünk, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink számára.Minőségi ▶Ügyfél-elégedettség a legnagyobb törekvés.Ha úgy találja, hogy a termék nem működik megfelelően, vagy rossz minőségű, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Tudjuk újra elküldeni, új termékek, vagy 100% - os visszatérítést, ha szükséges.▶A visszajelzések, észrevételek vagy a motiváció, hogy melyek a legjobb termékek, szolgáltatások, nagyon hálásak vagyunk, hogy halljuk a javaslatokat.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok