• Legutóbbi
Babakocsi, pohártartó, Szagtalan 2 1 Cég Kerékpár kulacstartó Újrahasznosítható a Telefon tulajdonosa Szervező a Kocsi a Kerekesszék(J4077 Ezüst)

Babakocsi, pohártartó, Szagtalan 2 1 Cég Kerékpár kulacstartó Újrahasznosítható a Telefon tulajdonosa Szervező a Kocsi a

HUF 2469.15
Jelen van

Áruk mennyisége

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Jó Design : Italok tartót úgy tervezték, csúszásmentes tömítés, anti karcolás, megakadályozza a kupát, teste remeg, s alá a göröngyös úton.Egyszerű Használat : Egyszerűen klip az állítható bilincs, hogy a kormány majd rögzítse megfelelően a kezét, spóroljon időt, energiát.Magas Minőségű Anyag : A babakocsi pohártartó készült kiváló minőségű ABS anyagból, környezetbarát, szagtalan, újrahasznosítható, határozott, megbízható.Állítható : A jogosult lehet forgatni 360 fokban, akkor állítsa be a megfelelő szöget az ön igényei szerint. 2 az 1-ben : pohártartó is van egy nagy telefon jogosultja, hogy elfér a legtöbb telefon, igényeinek babák, az anyák ugyanakkor, valamint utazás könnyen.Szolgáltatás : 1. Magas Minőségű Anyag : A babakocsi pohártartó készült kiváló minőségű ABS anyagból, környezetbarát, szagtalan, újrahasznosítható, határozott, megbízható.2. 2 az 1-ben : pohártartó is van egy nagy telefon jogosultja, hogy elfér a legtöbb telefon, igényeinek babák, az anyák ugyanakkor, valamint utazás könnyen.3. Jó Design : Italok tartót úgy tervezték, csúszásmentes tömítés, anti karcolás, megakadályozza a kupát, teste remeg, s alá a göröngyös úton.4. Állítható : A jogosult lehet forgatni 360 fokban, akkor állítsa be a megfelelő szöget az ön igényei szerint.5. Egyszerű Használat : Egyszerűen klip az állítható bilincs, hogy a kormány majd rögzítse megfelelően a kezét, spóroljon időt, energiát.Specifikáció : Elem Típus : Babakocsi Kupa Holder Material : ABS Csomag Lista : 1 x Stroller pohártartó.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Stroller Cup Holder
Material:
ABS
Package List:
1 xStroller Cup Holder :

Legjobb ajánlatok