• Legutóbbi
Arc Művészeti Folyékony Festék, 100ml Kényelmes Szállítására Használata Biztonságos Smink Folyékony Arc, Test, Festék Könnyen tisztítható a Fesztiválok Szerepet Játszik(Fehér)

Arc Művészeti Folyékony Festék, 100ml Kényelmes Szállítására Használata Biztonságos Smink Folyékony Arc, Test, Festék Könnyen

HUF 11853.00
Jelen van

Áruk mennyisége

SZOLGÁLTATÁSI GARANCIA : az általunk szakmai ügyfélszolgálatunkkal.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, az első alkalommal.KÖNNYEN tisztítható:akkor csak Meg kell, hogy használjon alkoholt pamut vagy szappanos vízzel, hogy dörzsölje a folyékony arc, test, festékek, akkor lehet tisztítani.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : https : Mosható folyékony test festéket lehet használni a smink, színházi előadások, fesztiválok, iskolák teljesítményét, karneválok, születésnapi partik, szerepjáték.GYORSAN SZÁRADÓ: Ez a smink folyékony festék gyorsan szárad, a színe nem fakul ki, nem a szín különbség a használat után a bőrön.BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT : az Arc festés készült biztonságos összetevők, lehet közvetlenül a bőrre, nem lesz baj, hogy a bőr.Folyékony festék, egységes színű, akkor használja ecsettel vagy szórással tollat kell alkalmazni, rajzolni, festeni.Szolgáltatás : 1. Biztonságos Használat : az Arc festés készült biztonságos összetevők, lehet közvetlenül a bőrre, nem lesz baj, hogy a bőr.2. Egységes Szín : Folyékony festék, egységes színű, akkor használja ecsettel vagy szórással tollat kell alkalmazni, rajzolni, festeni.3. Gyorsan száradó : Folyékony festék szárítás gyorsan, a színe nem fakul ki, nem a szín különbség a használat után a bőrön.4. Könnyen tisztítható : csak Meg kell használjon alkoholt pamut vagy szappanos vízzel, hogy dörzsölje a testfestés, akkor lehet tisztítani.5. Széles körben Használható : Lehet használni a smink, színházi előadások, fesztiválok, iskolák teljesítményét, karneválok, születésnapi partik, szerepjáték.Hogyan kell Használni : Rázza fel a festéket használat előtt jól fel, majd egy ecsettel vagy szórással toll festeni az emberi test vagy az arc, vagy használja együtt egy sablon, hogy hozzon létre egy festett minta.Tisztító módszer : Ha a tisztítással, használjon alkoholt pamut nyomja meg, hogy törölje, vagy dörzsölje a szappanos víz, akkor lehet tisztítani.Specifikáció : Elem Típus : Test Folyékony Paint Material : Liquid Net Tartalom : 100ml / Bottle Shelf Élet : 3 years Service Élet : Kérjük, használat számított 1 év megnyitása után.Megfelelő Emberek : Minden People Usage Alkalom : Test festés teljesítmény, festészet oktatás, modell bemutató, szülinapi buli, nyaralás festmény, smink, DIY, ideiglenes tetoválás, festés, stb.A csomag Lista : 1 x Body Folyékony Paint Note : 1. Pigment csapadék normális, rázd meg jól, mielőtt használja.2. Ez a termék csak külső használatra.3. Gyermekeknek 6 éves csatolni kell a szüleik. 4. Kerülje a nyelés. 5. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg a képeket, lehet, hogy mutat egy kicsit.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Body Liquid Paint
Material:
Liquid
Net Content:
100ml / Bottle
Shelf Life:
3 years
Service Life:
Please use within 1 year after opening.
Suitable People:
All People
Usage Occasion:
Body painting performance, painting teaching, model runway show, birthday party, holiday painting, makeup DIY, temporary tattoo painting, etc.
Package List:
1 xBody Liquid Paint :
1. Pigment precipitate is normal, shake it well before use. :
2. This product is for external use only. :
3. Children under 6 years old should be accompanied by their parents. :
4. Avoid swallowing. :
5. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly :

Legjobb ajánlatok