• Legutóbbi
HRX Csomag Kültéri Vízálló EDC Túlélési Konténer Kapszula, Légmentesen zár, Alumínium Gyógyszeres Mérkőzés Pecsét Tároló Esetben a Kemping Essentials Vészhelyzeti Eszköz (2DB)

HRX Csomag Kültéri Vízálló EDC Túlélési Konténer Kapszula, Légmentesen zár, Alumínium Gyógyszeres Mérkőzés Pecsét Tároló

HUF 1753.65
Jelen van

Áruk mennyisége

★ A Kemény Fém Tabletta Fob / Edény készült Katonai Minőségű Alumínium Ötvözet, szilárd, jól felépített, elpusztíthatatlan; s jó, a kivitelezés, a szép ruha nagyon sima, nagyon jó volt a kezében. ★ A kisméretű, nagy kapacitású időkapszula/henger van cseszve a gumi O-gyűrű tömítés, amelyek 100% - osan vízálló, csavart, majd jól nem nyílt véletlenül. ★ A praktikus EDC túlélő készlet kicsi, hordozható, de a kapacitás elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen a napi szükséglet, valamint egy szabadtéri tevékenységek, olyan, mint a kempingezés, túrázás, csónakázni, horgászni. ★ Tökéletes tárolására vitaminok, kapszula, még egy kis nitroglicerin tablettát, üveg, érme, szállás, pénz, U-lemez,könnyen elveszett Bluetooth fülhallgatók, fogselyem botot, fogpiszkáló, fülhallgató, elem, gyufa, flintstone család, kerti fűszerek, finom mechanikai elemek, valamint más kisebb értékeket. ★ A Vészhelyzet Első Segély Készlet, könnyű, könnyen hordozható a táskájában vagy a zsebében, ebéd csomag turisztika/snowboard csomag, lehet nyírni könnyen D-gyűrű rögzítő karabiner kulcstartó.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok