• Legutóbbi
Ougger Sony Xperia XA2 Esetben Pillangó Vénák Prémium PU Bőr Pénztárca Fedezze Flip tok Állvány Mágneses Lökhárító Védő Tok Tok Sony Xperia XA2 ID Hitel Kártya Foglalat (Fekete)

Ougger Sony Xperia XA2 Esetben Pillangó Vénák Prémium PU Bőr Pénztárca Fedezze Flip tok Állvány Mágneses Lökhárító Védő Tok

HUF 11367.00
Jelen van

Áruk mennyisége

Tartós anyag tárca az esetben, kifejezetten a Sony Xperia XA2. Jól becsomagolva rugalmas TPU belső vissza kiterjed minden kontúrok, az okos telefon.Folio Flip stílus mágneses bezárása védi a készüléket teljes mértékben.Pontos vágás ki, amely teljes hozzáférést az eszközök, ellenőrzések, valamint a kikötők.Kick Állvány Funkció : Összecsukható palánk könnyen átalakulhat kitámasztó, hogy fellendítse az okos telefon alatt chat idő vagy a videó megtekintése. [Funkciók] 1. Beépített Állvány 2. Kártya Slot 3. Titkos Zsebében 4. Mágneses Csattal a Könnyű Bezárása 5. Hozzáférés a Portok, Gombok 6. A hozzáférés a kamerához. [Leírás] 1. Ez a Prémium bőrtok készült kiváló minőségű PU bőr, valamint a puha belső védi a telefont a karcolásoktól, illetve karcolás. 2. Az ügy egy mágneses csattal, így könnyen le is zárták.Valamint ez van beépített álljon, ami lehetővé teszi, hogy több betekintési szög a videókat nézni vagy olvasni.A mágneses csattal is hajtogatott vissza lehetővé akadály ingyenes megtekintésére. 3. Van egy területi egység, ahol bankkártyával, vagy akár az oyster kártya, lehet tartani, titkos zseb a bank megállapítja, hogy az ügy gyakorlati, valamint elegáns, funkcionális.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok